Heinäkuun luetut


Minulla oli unelma. Lomalla ja lomareissulla luen kaikkia niitä ihania kirjoja, joita avustuksellanne valitsin lomalukemiseksi. Lomareissun puolivälissä kuitenkin iskenyt kova tauti, josta meidän perhe ei ole täysin parantunut vieläkään (!!!), muutti suunnitelmia ja ihanan Pianotuntien lukeminen venähti parin viikon ajalle. Niinpä heinäkuu oli todellakin vähälukuinen lukukuukausi. Saldona vain neljä kirjaa, sekä yksi lastenkirja. Heinäkuun luetut ovat:


Annamari Marttinen: Mistä kevät alkaa
Daphne Kalotay: Bolsoin perhonen
Anna Pihlajaniemi: Adoptiomatka
Janice Y.K Lee: Pianotunnit 

Kaikki kirjat olivat erittäin hyviä, mutta Pihlajaniemen Adoptiomatka oli kuitenkin ylitse muiden. Soisin sille erityisen paljon blogisavuja. Lastenkirjoissa oli tässä kuussa esittelyssä mahtava Arvaa mikä minusta tulee isona, joka sopii varmasti monen ikäiselle lapselle ja viihdyttää aikuistakin humoristisen otteensa myötä.

Heinäkuun yksi kirjallisia elämyksiä pidemmälle vietynä oli ehdottomasti täällä Jyväskylässä järjestetyt Harjukaupungin salakäytävien -kävelykierrokset. Olin mukana Kertun ja Ollin polulla, josta kuvaraportti tunnelmineen löytyy täältä

Kommentit

 1. No onpa todella sitkeä tauti :/.

  Uskon, että Adoptiomatka tulee saamaan vielä paljon blogisavuja, ensimmäiset arviot tulivat aika perä perää mutta nyt savut ovat jo lähteneet eteenpäin ja uudet lukijat ovat tarttuneet kirjaan :).

  VastaaPoista
 2. Susa, ihan kuin 'kevät' jatkuisi...Toivotan parempaa♥

  Minullakin OLI unelma lukea kaikki nekirjat, jotka kirjastosta raahasin kun oli vuoden tehnty listaa kirjoista, jotka pitää lukea vakipinojen eli uutuuksien lisäksi...Siis huomaa imperfekti.

  Olen silti itselleni armollinen ja onnellinen siitä, että sain luettua Sinisen linnan.

  VastaaPoista
 3. Maria: Niin on :/ Toivotaan, että tämä vihdoin alkaisi olla tässä.

  Adoptiomatka on tosiaan ollut monessa blogissa nyt lyhyellä aikaa ilmestyttyään, mutta minäkin uskon, että se suurin tietoisuus kirjasta on vasta syntymässä.

  Leena:Juu, kyllä taitaa ne kesälomaunelmat olla monella vähän muuttuneet, elleivät jopa kokonaankin. Mutta toisaalta, on osattava mennä välillä ns. virran mukana ja "just flow!!"

  VastaaPoista
 4. Minä niin niin haluaisin tuollaisella Harjukaupungin salakäytävät -kierrokselle. Olisi ihan mahtavaa, sillä Jyväskylän kartta ei ole ihan selkäytimessä, vaikka olen siellä pari vuotta asunutkin :)

  VastaaPoista
 5. Kirjailijatar: Noita järjestetään ilmeisesti ensi kesänäkin jossain muodossa, sillä niin suosittuja ne olivat. Oli niin ihana kierrellä paikoissa, joista ei muuten yleensä Jyväskylästä puhuttaessa ensimmäisinä mainita, mutta jotka ovat kiinnostavia paikkoja.

  VastaaPoista
 6. Neljäkin on ihan hyvä saldo, varsinkin jos ne neljä ovat olleet hyviä ja laadukkaita lukukokemuksia. :)

  Minulla on edelleen Pianotunnit kesken, ja Bolsoin perhonen yöpöydällä odottamassa. Adoptiomatkakin vaikuttaisi tosi mielenkiintoiselta... :)

  Minä haluaisin joskus Tukholmaan Stieg Larssonin Millenium-kävelykierrokselle! Tosin toistaiseksi olen vasta katsonut leffat, kirjat ovat vielä lukematta...

  VastaaPoista
 7. Sara: Se on kyllä totta, että " ei se määrä vaan se laatu" ;)

  Minäkin olen katsonut Millennium-trilogian leffana, pidin tosi paljon, ja kirjatkin olisi tarkoitus joskus lukea.

  VastaaPoista
 8. Neljä on varmasti monta kertaa enemmän kuin ihmisillä keskiverroin, vaikka se kirjabloggaajien kesken saattaa tuntua vähäiseltä. Toivottavasti olette jo pian paremmassa kunnossa! <3

  Olen lukenut noista neljästäsi ihanan Pianotunnit, mutta loput kolmekin ovat TBR-listallani - hyllyssä tai tilattuina. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)