Suut makiaks & huhtikuun luetut


Hauskaa vappua kaikille! Ja koska ainakin meillä kuuluu osana vapun viettoa herkuttelu, onkin luonteva tässä samalla julistaa tarkkaavaisimmille lukijoille pitämäni pienen suklaa-arvonnan voittaja! Pieni suklaalähetys menee......rumpujen pärinää........Ilselle! Onnea Ilse! Laitatko sähköpostiini jarjellajatunteella(AT)gmail.com yhteystietosi tulemaan, niin saat lähiaikoina maukasta postia?

Huhtikuu oli erityisen lukuisa kuukausi. Vaikka listaan tuonne sivuni yläosassa näkyville välilehdille kuukauden luetut, aion silti kuun alussa aina julkaista edellisen kuun luetut omanan postauksenakin. Viime kuussa luin seuraavat kirjat:

Claudie Gallay: Rakkaus on saari
John Boyne: Poika raidallisessa pyjamassa
Sara Gruen: Vettä elefanteille
Hanna-Riikka Kuisma: Sydänvarjo
Sam Wasson: Auringonnousu Manhattanilla - Audrey Hepburn ja elokuvien moderni nainen
Annamari Marttinen: Valkoista pitsiä, mustaa pitsiä
Susan Fletcher: Noidan rippi
Daniel Glattauer: Kun pohjoistuuli puhaltaa
Lotte ja Soren Hammer: Saastat
Eppu Nuotio: Paine
Claudie Gallay: Tyrskyt

Klikkaamalla kirjan nimeä, pääset suoraan aina kirjasta tekemääni arvosteluun. Yhteensä 11 kirjaa, ei hullummin, vai mitä? Koitin miettiä, voisinko tehdä huhtikuussa lukemistani kirjoista vaikka top 3-listan, mutta se osoittautui mahdottomaksi. Mieli muuttui useasti jo viiden minuutin miettimisen aikana. Lienee siis voi sanoa, että sangen hyvä lukukuukausi takana ;) Nyt on luettavana Kathryn Stocketin Piiat, joka vaikuttaa todella hyvältä kirjalta!

Kommentit

 1. paljon luettu ja paljon hienoja kirjoja! ja Piiat vielä tulossa :) Täytyykin palata muutamaan noista arvioista...

  VastaaPoista
 2. Olet tosiaan lukenut paljon hienoja kirjoja! Minulla on Tyrskyt odottamassa oikeaa fiilistä, olen varma että pidän siitä. Minäkin nautin Piioista! Muita mainittuja en ole lukenut, mutta Valkoista pitsiä, mustaa pitsiä haluan lukea joskus.

  VastaaPoista
 3. Mulla kanssa huhtikuu oli varsin lukuisa kuukausi. Kaikki sun lukemasi tosin on lukematta. Palaan niihin sitten, kun mulla ei ole mitään luettavaa (eli kolmea kirjapinoa...). Mulla jäi se Piiat kesken, en jaksanut uusia pikalainaa...

  VastaaPoista
 4. Paljon olet ehtinyt lukemaan. Kiinnostavia kirjoja, joista en ole itse lukenut yhtään, tosin kuullut monesta. Pitää laittaakin kirjaston varauksiin noita kirjoja, niin siten ne oikeasti tulevat joskus luettua...

  VastaaPoista
 5. Sinulla on tosiaankin ollut huikea lukukuukausi! Itselleni tuttuja ovat Vettä elefanteille ja Auringonnousu Manhattanilla. Rakkaus on saari ja Noidan rippi odottavat jo hyllyssäni, noista muista Tyrkyt kiinnostaa kovasti.

  Onko laseissa Fresitaa? Se on ihanaa varsinkin keväällä ja kesällä. :)

  Onnea Ilselle suklaavoitosta!

  VastaaPoista
 6. anni.m: Huhtikuu tuntuu kyllä poikkeuksellisen hyvältä kirjakuukaudelta!

  Pienen mökin emäntä: Tyrskyt on kyllä hieno kirja, siinä on niin omanlaisensa tunnelma!

  Mari A.: Aika kunnioitettava kirjapinomäärä odottamassa sinua ;) Minä meinasin jo, etten käy toviin edes kirjastossa, ettei oma pino ala kasvaa liikaa :)

  Anna Elina: Nykyään on kyllä vähän liiankin kätevä, kun voi netin kautta varailla kirjastosta kirjoja. Monesti kun luen jostain kirjasta muiden blogeista, tulee tosi herkästi laitettua kirja varaukseen heti, ja niin ne kirjapinot sitten kasvavat vaan ;)

  Katja: Ei ole Fresitaa, vaikka sinun suosituksesta sitä silloin viime syksynä hääpäivänä testasimme ja molemmat pidimme ;) Tuossa ihan kuvan edessä näkyvissä kahdessa lasissa on tuo hennon vaaleanpunainen Shweppesin limpparia ja muissa vähän tummempi vaaleanpunainen on Rebelly Raspberryä, jota kehuttiin lehdessä. Olikin todella hyvää!

  Hyviä kirjoja sinulla odottamassa omassa hyllyssä ;)

  VastaaPoista
 7. Olet ollut oikea lukumonnitar. Tosi paljon ihania kirjoja!!

  Mukavaa vapunpäivää!

  VastaaPoista
 8. Voi minua onnekasta! Ihanaa! Kiitos!

  Ja melkoinen lukukuu, sielläkin. Huh! :)

  VastaaPoista
 9. Hanna: Enkös olekin ;)

  Ilse: Eipäs kestä, toivottavasti sitten maistuu, mitä ikinä keksinkän sinulle suklaista herkkua pian lähettää ;)

  VastaaPoista
 10. Mahtava huhtikuinen kirjasaalis! Ja suklaa taisi mennä ihan oikeaan osoitteeseen herkkusuulle. :)

  Fresita on kyllä hyvää, samoin kuin Nvy - kuuluvat molemmat kevääseen/kesään. Ja nyt oli tullut taas joku uusi hedelmä-kuohuviinijuoma Alkoon. Olikohan se ihan mimosan reseptillä.

  VastaaPoista
 11. Tuo Noidan rippi kuullostaa mielenkiintoiselta, myös Vettä elefanteille haluaisin lukea. Olen menossa katsomaan sen elokuviin viikonloppuna.

  VastaaPoista
 12. Hei!

  Tulin ilmoittamaan, että blogissani on sinulle palkinto ja haaste:)

  VastaaPoista
 13. Susa, oletpa ehtinyt lukea paljon! En tajua missä välissä...

  Mukavaa toukokuuta!

  VastaaPoista
 14. Karoliina: Toivottavasti suklaa(t) maistuvat saajalleen ;)

  Mitäs tuo Nvy on? Täytyypä googletella heti!

  Emilia: Minäkin haluan ehdottomasti nähdä Vettä elefanteille -leffan. Tosin olen miettinyt, että odottaisin ihan sen dvd:lle tulon. Kerrohan sitten, mitä pidit elokuvasta!!

  Susa P.: Kiitos kaima ♥

  Leena: Vähän joka välissä ;) Ruokaa laittaessa, poikien leikkiessä & nukkuessa, iltamyöhään jne!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se lämmittää bloggaajan mieltä :)